Si TU poti scapa de minim – 15cm in doar 2 ore!

Si TU poti scapa de minim – 15cm in doar 2 ore!

Efect 100% garantat!

Cum

Foarte simplu:

Cu noua impachetare minune UCW cu argila! Aceasta te va ajuta sa scapi rapid de centimetrii nedoriti si in plus, iti va aduce multe alte beneficii..Binenteles ca acesti centimetri sunt cumulati pe mai multe zone de tratament, insa diferenta inainte si dupa tratament este vizibila dupa numai 2 ore, iar tu vei simti acest lucru de indata ce vei fi imbracat hainele!

Media de centimetrii este de aprox. 2-4/ fiecare zona de tratament, insa poti da jos si mai mult!
Dar Universal Contour Wrap nu furnizeaza doar o scadere exceptionala in cm; formula unica a argilei si tehnica speciala de impachetare folosita de terapeut tonifica si compacteaza corpul in timp ce exfoliaza si curata pielea, astfel incat nu numai ca vei arata foarte bine dar te vei si simti super, dupa numai un tratament.

Pentru a maximiza rezultatele tale personale, esti incurajata sa bei cat mai multa apa dupa tratamente, pentru a continua pierderea in centimetri si procesele de detoxifiere si curatare.
Si tu poti beneficia de pierderea garantata in centimetri oferita de Universal Contour Wrap, indifferent de marimea sau forma pe care o ai indiferent daca vrei sa dai un impuls unui plan de pierdere in greutate sau daca vizezi zone incapatanate pe care orele petrecute la sala nu le poti ajusta.

Si pentru ca rezultatele sunt instant, te poti baza pe Universal Contour Wrap atunci cand nu ai timp inainte de vacanta de ultim minut pentru o dieta cu rezultate rapide. Dureaza doar 2 ore pentru ca Universal Contour Wrap sa iti compacteze si tonifieze corpul in forma meritata, asa ca si chiar daca esti cu doar cateva zile inaintea unui mare eveniment in viata ta, ai incredere in Universal Contour Wrap sa te faca sa arati excelent si sa te simti increzatoare in fortele tale.

Multe celebritati internationale se bazeaza pe Universal Contour Wrap inaintea evenimentelor fastuoase pe covorul rosu.

Incearca si tu doar la salonul Heal Cosmetic!

  1. [...] Si TU poti scapa de minim – 15cm in doar 2 ore! Wed Jul 28, 2010 7:41 am Efect 100% garantat! Cum Foarte simplu: Cu noua impachetare minune UCW cu argila! Aceasta te va ajuta sa scapi rapid de centimetrii nedoriti si in plus, iti va aduce multe alte beneficii..Binenteles ca acesti centimetri sunt cumulati pe mai multe zone de tratament, insa diferenta inainte si dupa tratament este vizibila dupa numai 2 ore, [...] [...]

  2. Cristina Cristina says:

    Pare interesant, cred ca merita de incercata aceasta modalitate de a slabi.

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
  • RSS
  • Twitter
  • Facebook