Absolut nou: PEDICHIURA MEDICALA la salonul Heal Cosmetic!

Absolut nou: PEDICHIURA MEDICALA la salonul Heal Cosmetic!

Pedichiură medicală cu produse naturale şi metodă din Israel. Indicat special în cazul unghiilor micotice, încarnate, piele aspră, uscată, keratinizată pe talpă.

În „industria frumuseţii” întâlnim multe noutăţi în saloanele de specialitate. Însă pedichiura este cea care nu a întâmpinat aproape nicio schimbare în ultimii cincizeci de ani: pielea picioarelor se înmoaie în apă caldă cu săpun, apoi calozităţile tălpii se răzuiesc cu briciul, lama sau cu polizorul până când se îndepărtează toată pielea îngroşată, chiar şi acela de protecţie, iar metoda clasică pentru problema unghiilor micotice sau încarnate şi azi este în cele mai multe cazuri extirparea lor chirurgicală– ceea ce nu înseamnă nici pe departe rezolvarea problemei de bază.

HEAL COSMETIC din Oradea vă prezintă acum cea mai revoluţionară metodă de pedichiură într-adevăr medicală, efectele fiind chiar spectaculoase de la prima şedinţă, şi prezintă o soluţie pentru problemele picioarelor la persoanele diabetice, a celor care prezintă unghii încarnate, bătături, şi o abordare eficientă a tratării infecţiilor cu ciuperci.

Această metodă este inventivă, avansată, şi nu utilizează instrumente invazive, protejând şi vindecând pielea piciorului. Îndepărtarea pielii îngroşate se realizează prin aplicarea unui lichid exfoliant, iar pentru îndepărtarea straturilor problematice ale unghiei se foloseşte un gel pe bază de suc şi acizi de fructe.

Complexul unic de extrase de plante medicinale (uleiuri esenţiale de cimbru, tămâiţă roşie, levănţică, arbore de ceai, geranium), sare de la Marea Moartă, vitamina E prezente în aceste produse ajută la refacerea unghiilor afectate, calmează mâncărimea şi roşeaţa tălpii piciorului şi a zonei interdigitale, îmbunătăţind şi regenerând straturile pielii.

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
  • RSS
  • Twitter
  • Facebook