MEZOTERAPIA COSMETICA – un tratament paramedical revolutionar al pielii

MEZOTERAPIA COSMETICA – un tratament paramedical revolutionar al pielii

Mezoterapia Cosmetica este o metoda avansata de tratament prin care se creaza, cu ajutorul unor ace cu varf de diamant, un numar foarte mare de microincizii la nivelul mezodermic al pielii, cauzand astfel un controlat efect-leziune ceea ce induce automat mecanismul natural de vindecare al corpului. Practic prin aceste microincizii se administreaza substantele hranitoare, puse in miscare de catre circulatia sanguina antrenata, precum si oxigenul care ajuta pielea in procesul de producere al colagenului si de noi celule.

Cu ajutorul microinciziilor formate este posibila optimizarea administrarii de substante nutritive, fara aparitia efectelor secundare (cu exceptia unei inrosiri superficiale a pielii care dispare in aproximativ o ora dupa tratament), ajutand pielea sa-si imbunatateasca productia de colagen, crescand elasticitatea si hranind tesutul.

Pe parcursul tratamentului se va folosi un dispozitiv cunoscut sub denumirea de Mezo Roller, acesta fiind compus dintr-un cap modular acoperit cu ace minuscule din otel inoxidabil cu varf de diamant, care reduc durerea considerabil si fac munca esteticianului mult mai usoara.

Utilizand rola se pot introduce substantele nutritive si pentru fermitate din fiola ce contine vitamina C, acid hialuronic, Omega 6 si Omega 3 in concentratii in mod deliberat foarte ridicate.

Vitamina C in combinatie cu acidul hialuronic penetreaza epiderma prin microinciziile realizate, stimuland celulele sa-si creasca productia de colagen, acidul hialuronic fiind cel care creste nivelul de hidratare al pielii, pe cand Omega 6 si 3 hranesc pielea cu proteine.

Tratamentul cu Mezzo Roller are doua actiuni:

-tratamentul intern: in urma perforarii controlate a mezodermei activand mecanismul natural de aparare al corpului.

-tratamentul extern: prin insertia de nutrienti esentiali prin microincizii, realizand o patrundere cu efect optimizat, astfel de indata ce tratamentul e incheiat se poate observa o imbunatatire a calitatii pielii, urmand ca la cel de al doilea tratament sa se vada deja rezultate semnificative.

Rezultatele tratamentului:

Tratamentul impotriva ridurilor: procedura reduce semnificativ ridurile si le estompeaza pe cele din jurul gurii si al ochilor.

Imbunatatirea texturii si a tonusului: confera pielii un luciu natural de durata

Fermitate si elasticitate: sunt imbunatatite in mod semnificativ fermitatea si elasticitatea pielii

Tratamentul pentru pigmentare: procedura este recomandata pentru tratarea cicatricilor ramase in urma acneii severe, a petelor usoare, ajuta la dizolvarea melaninei distruse urmand ulterior un tratament de albire acasa, astfel orice pata a pielii devine tratabila, exceptand semnele din nastere.

Intretinere: tratamentul este recomandat si in cazul tenului care nu sufera de probleme majore, ca prevenire si imbunatatire a tonusului si esteticii pielii.

Acest tratament de infrumusetare este foarte important in mentinerea rezultatelor pe o perioada mai lunga de timp. La fel de important este si folosirea gamei Skin Anti Age pentru un ten matur, si gama Multivitamin pentru tenul normal, in functie de instructiunile terapeutului.

Este recomandat repetarea tratamentului o data la 6 luni for tenul matur, si o data pe an pentru tenul normal.

Va asteptam in cadrul salonului nostru pentru a va convinge de acest tratament revolutionar antiaging.

  1. [...] MEZOTERAPIA COSMETICA – un tratament paramedical revolutionar al pielii Fri Sep 03, 2010 9:15 am Mezoterapia Cosmetica este o metoda avansata de tratament prin care se creaza, cu ajutorul unor ace cu varf de diamant, un numar foarte mare de microincizii la nivelul mezodermic al pielii, cauzand astfel un controlat efect-leziune ceea ce induce automat mecanismul natural de vindecare al corpului. Practic prin aceste microincizii se administreaza substantele hranitoare, puse [...] [...]

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
  • RSS
  • Twitter
  • Facebook