Cosmetics Beauty Hair 2010

Cosmetics Beauty Hair 2010

Vino alaturi de Heal Cosmetic la COSMETICS BEAUTY HAIR 2010

Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura – editia a 16-a

Viziteaza standul Heal Cosmetic la expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura si vei avea ocazia de a descoperi cele mai exclusiviste produse si accesorii profesionale destinate:

• pedichiurii medicale gama Skin
• makeup-ului permanent gama Magic Cosmetic
• tratamentelor cosmetice si ingrijire a tenului de la Marea Moarta

In avanpremiera vom lansa un nou tratament paramedical revolutionar anti aging – MEZOTERAPIA COSMETICA – o metoda avansata de tratament prin care se creaza, cu ajutorul unor ace cu varf de diamant, un numar foarte mare de microincizii la nivelul mezodermic al pielii, cauzand astfel un controlat efect-leziune ceea ce induce automat mecanismul natural de vindecare al corpului. Practic prin aceste microincizii se administreaza substantele hranitoare, puse in miscare de catre circulatia sanguina antrenata, precum si oxigenul care ajuta pielea in procesul de producere al colagenului si de noi celule.

Perioada de desfasurare: 23 – 26 septembrie 2010

Program de vizitare:
23 – 25 septembrie: intre orele 10.00 – 18.00;
26 septembrie: intre orele 10.00 – 16.00.

Ne puteti gasi la: Pavilion nr. 15, standul 15

De asemenea in cadrul expozitiei aveti ocazia de a va inscrie personal la Cursurile de Perfectionare in Machiaj Permanent cat si la Cursurile de Pedichiura Medicala demarate de catre Heal Cosmetic.

Vizitati-ne pentru a tine pasul cu ultimele noutati si tendinte in domeniu, veti avea la dispozitie trei zile pentru a ne cunoaste cat mai bine produsele si serviciile. Va asteptam cu placere si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate.

COSMETICS BEAUTY HAIR 2010 va fi mai mult decat o provocare, nu rata aceasta ocazie.

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
  • RSS
  • Twitter
  • Facebook