Cine suntem

Heal Cosmetic importa si distribuie, pe langa linia de produse profesionale de machiaj Ofra Cosmetic Laboratories, atat produse cosmetice Skin si Kart provenite de la Marea Moarta cat si echipamente de ultima ora pentru make-up permanent Magic Cosmetic, toate acestea fiind nelipsite intr-un salon de infrumusetare.

Produsele distribuite sunt oferite atat operatorilor economici din domeniul infrumusetarii (saloanelor de cosmetica, manichiura, pedichiura, saloanelor de masaj, centrelor spa, saloanelor de tratament si intretinere corporala) cat si persoanelor fizice interesate.

Pe langa toate aceste produse, Heal Cosmetic vine in intampinarea nevoilor femeii moderne cu o gama diversificata de servicii de ultima moda, realizate in cadrul salonului deschis in Oradea pentru ca tu sa fii intotdeauna frumoasa. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.

De asemenea Heal Cosmetic isi indreapta atentia si celor care doresc sa inceapa o cariera de profil sau doresc sa isi perfectioneze cunostintele in domeniu prin intermediul cursurilor de specializare realizate pe intreg teritoriul tarii.

  • Heal Cosmetic Make-up Session 2010

- in cadrul acestui curs vei capata experienta in arta machiajului sub toate formele ei intr-un mod creativ, cu rezultate inedite, ce iti vor schimba modul in care privesti machiajul oferindu-va o viziune clara asupra unui make-up perfect

  • Curs de Perfectionare in Machiaj Permanent 2010

- pentru a fi la zi cu ultimele noutati in materie de estetica unde vei putea invata cele mai noi si avansate tehnici de perfectionanare in machiajul permanent cat si o serie de noi tehnici din domeniu

De tine depinde cata energie si timp acorzi pentru specializare, parctica si cati bani investesti in aceasta frumoasa ramura a cosmeticii dar nu uita ca satisfactia va fi direct proportionala cu numarul clientelor multumite care ies pe usa salonului tau.

Heal Cosmetic. Magia frumusetii tale!

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
  • RSS
  • Twitter
  • Facebook